Proeverij

De Sommeleau waterproeverij is een echte water experience. De gezonde tegenhanger van een wijnproeverij en dus ideaal voor als je een keer wat anders wilt. We stellen de waterproeverij geheel in overleg samen. 

We proeven waters van lage naar hoge mineraliteit en van zacht water zonder bubbels naar bruisend water. Bovendien leren jullie meer over water. Hoe smaakt mistwater? En wist jij dat water er ruim 10.000 jaar over kan doen om uiteindelijk in jouw glas te belanden? Ook leer ik jullie meer over de smaak van water en hoe deze wordt beïnvloed door mineraliteit, de pH-waarde en de balans (de bubbel). 

Lijkt het je leuk om een keer verschillende waters te proeven? Neem dan contact met mij op.

 

Wat klanten zeggen over de proeverij:

 “Een wijn-, whiskey-, of bierproeverij kennen we allemaal. Maar wist je dat er ook waterproeverijen 💧 🥛  zijn. Ik proefde 12 verschillende platte waters van over de hele wereld bij watersommelier Mark Brons van Sommeleau. Afhankelijk van onder meer de mineraliteit, de zuurgraad en de bron kan een smaak enorm afwijken. Wat een verrassend verschil zit er tussen al die waters. En het leuke is, je kunt de waters ook afstemmen op een diner en bijvoorbeeld de wijn die je erbij drinkt. Mark kan je daar alles over vertellen. Zoek je een leuke activiteit voor je team, dan is dit zeker een aanrader!”

Judith Steltman

  

“Dankjewel voor de leuke ervaring. Ik heb ontzettend genoten van deze waterproeverij. Toevallig hou ik van water uit verschillende omgevingen maar wist niet van het bestaan van een watersommelier. Ik ga genieten van mijn prijs en ben benieuwd naar de smaak!”

Deelnemer waterproeverij Vriendenloterij 

1 van 3